100 % lyofilizovaná broskyňa - veľká kusy - dehydrovaná procesom šetrnej lyofilizácie
Podrobný popis
Lyofilizované ovocie – čistá esencia prírody
Lyofilizované ovocie, teda ovocie sušené mrazom, je 100 % prírodný produkt, z ktorého bola šetrne odstránená voda. Vďaka tomuto procesu si zachováva svoju prirodzenú farbu, intenzívnu chuť a až 98 % výživových hodnôt, takže je takmer identické s čerstvým ovocím. Navyše, neobsahuje žiadne konzervanty ani pridané látky.
Môžete si ho vychutnať priamo ako chrumkavú a zdravú maškrtu, alebo ho pridať do müsli, jogurtov, sorbetov, smoothies, kulinárskych špecialít či pri pečení. Ak preferujete mäkšiu textúru, stačí ho krátko rehydratovať vo vode.
Jedná sa o prémiové ovocie najvyššej kvality, pestované v úrodných oblastiach, zberané v plnej zrelosti a zamrazené v deň zberu. Jeho chuť a vôňa sú neporovnateľné s ovocím zo skleníka.
Pre predstavu – na výrobu 100 g lyofilizovaného ovocia sa použije 800 g až 1 kg čerstvého ovocia. Vychutnajte si prírodu v jej najčistejšej podobe!
Hmotnosť: 20 g (vyrobené z 160 g čerstvého ovocia)
Zloženie: 100% broskyne dehydrované procesom lyofilizácie (proces sušenia mrazom).
Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.
Krajina pôvodu ovocia: Srbsko, Severné Macedónsko
Priemerné výživové hodnoty na 100g výrobku:
Energia: 1642kJ / 376kcal
Tuky (z toho nasýtené): 1,3g (0,1g)
Sacharidy (z toho cukry): 86,5g (55g)
Vláknina: 15g
Bielkoviny: 5,8g
Soľ: <0,01g
Kategória: | Lyofilizované ovocie - mrazom sušené ovocie |
---|---|
Hmotnosť: | 0.02 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.