Scotti Risotto Syr dve štedré porcie. Bezgluténové.
Jednoduchá príprava trvajúca 12 min:
- Do hrnca so 600 ml studenej vody vysypte obsah balenia.
- Za stleho miešania priveďte do varu.
- Varte 12 minút na strednej intenzite ohňa.
- Odporúčame ryžu ochutnať a v prípade, že máte radšej mäkšiu ryžu, doliať deci vody a ešte chvíľu variť.
- Pridajte lyžičku masla a Parmezán, prípadne iný syr podľa vašej preferencie.
V sekcii VIDEO nižšie nájdete aj videonávod na prípravu tohoto pokrmu.
Podrobný popis
Postup na prípravu tohoto produktu nájdete aj v tomto youtube videu TU
Zloženie:
Dehydrovaná polievka, ryža Carnaroli 83,7 %, ryžová múka, práškový syrový prípravok 5 % (srvátka, práškový syr 41 % (mlieko, soľ, syridlo, srvátka), soľ, arómy), prírodné arómy, prípravok z práškového olivového oleja (olivový olej, glukózový sirup , mliečny proteín, prírodné dochucovadlo), morská soľ, cibuľa, sušené plnotučné mlieko, cesnak.
Alergény:
Môže obsahovať stopy vajec, rýb, mäkkýšov, mäkkýšov, zeleru, sóje a siričitanov. Bezlepkové.
Kategória: | Potraviny |
---|---|
Hmotnosť: | 0.21 kg |
Videorecept na prípravu rizota
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Riso Scotti: Tradícia, inovácie a záväzok ku kvalite
Za viac ako storočie a pol sa spoločnosť Riso Scotti vyvinula z malého remeselného mlyna na významnú priemyselnú spoločnosť na spracovanie ryže, ktorá dnes patrí medzi popredné európske ryžové skupiny. Napriek tomuto obrovskému raste a rozvoju, hrdosť a odhodlanie vyrábať tú najlepšiu ryžu zostali nezmenené.
V súčasnosti Riso Scotti kladie dôraz na produkty, ktoré zohľadňujú nielen chuť, ale aj zdravotné prínosy ryže. Spoločnosť sa zaviazala prísť s inovatívnymi produktmi, ktoré podporujú zdravie spotrebiteľov, bez toho, aby obetovali bohatú a autentickú chuť svojich výrobkov. Tento prístup odráža ich záväzok k kvalite a spokojnosti zákazníkov.
Riso Scotti sa tak stalo nielen lídrom v spracovaní ryže, ale aj nositeľom hodnoty spojenia tradície, inovácií a rešpektu k prírode a zdraviu.