Scotti Risotto Tirolese slanina a syr 2 štedré porcie. Bezgluténové.
Jednoduchá príprava trvajúca 12 min:
- Do hrnca so 600 ml studenej vody vysypte obsah balenia.
- Za stleho miešania priveďte do varu.
- Varte 12 minút na strednej intenzite ohňa.
- Odporúčame ryžu ochutnať a v prípade, že máte radšej mäkšiu ryžu, doliať deci vody a ešte chvíľu variť.
- Pridajte lyžičku masla a Parmezán, prípadne iný syr podľa vašej preferencie.
V sekcii VIDEO nižšie nájdete aj videonávod na prípravu tohoto pokrmu.
Podrobný popis
Zloženie:
Ryža Carnaroli 85%, dehydrovaná slanina 3,3% (bravčové stehno, soľ, dextróza, korenie, konzervačné látky: dusitan sodný, dusičnan sodný), tvarohový prípravok v práškovej forme 3,2% (srvátka, syr v prášku 41% (mlieko, soľ, syridlo) , srvátka) soľ, arómy), ryža, prírodné arómy, príprava tvrdého syra 1,1% (mlieko, syridlo, soľ, vaječný lyzozým), morská soľ, cibuľa, pažítka, cesnak, korenie.
Alergény:
Môže obsahovať lastúrniky, kôrovce, zeler, sóju, siričitany.
Bezlepkové.
Kategória: | Potraviny |
---|---|
Hmotnosť: | 0.21 kg |
Videorecept na prípravu rizota
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Riso Scotti: Tradícia, inovácie a záväzok ku kvalite
Za viac ako storočie a pol sa spoločnosť Riso Scotti vyvinula z malého remeselného mlyna na významnú priemyselnú spoločnosť na spracovanie ryže, ktorá dnes patrí medzi popredné európske ryžové skupiny. Napriek tomuto obrovskému raste a rozvoju, hrdosť a odhodlanie vyrábať tú najlepšiu ryžu zostali nezmenené.
V súčasnosti Riso Scotti kladie dôraz na produkty, ktoré zohľadňujú nielen chuť, ale aj zdravotné prínosy ryže. Spoločnosť sa zaviazala prísť s inovatívnymi produktmi, ktoré podporujú zdravie spotrebiteľov, bez toho, aby obetovali bohatú a autentickú chuť svojich výrobkov. Tento prístup odráža ich záväzok k kvalite a spokojnosti zákazníkov.
Riso Scotti sa tak stalo nielen lídrom v spracovaní ryže, ale aj nositeľom hodnoty spojenia tradície, inovácií a rešpektu k prírode a zdraviu.